Eksperimenti social – Kë zgjedhin vajzat gjermane, Shqiptarin apo sërbin… VIDEO

Një eksperiment social është realizuar nga disa you tub-ier të njohur në rrugët e Gjermanisë. Në fokus kanë qenë dy djem, të cilët përkatësisht janë quajtur si një shqiptar dhe një serb. Të dyve u janë dhënë flamujt e shteteve përkatëse dhe vajzat e djemtë gjermanë duhet të zgjedhin. Djalin shqiptar, apo djalin serb? Flamurin shqiptar apo serb? Kë zgjedhin gjermanët? Në fakt, nga ajo që shihet në video, një pjesë e madhe e tyre preferon shqiptarin dhe zgjedh flamurin shqiptar. Por, ka edhe nga ata që zgjedhin serbin, megjithëse janë të paktë në numër. Hapeni linkun dhe shikoni VIDEON ↓

Post Author: inf