Eskorta që fiton mbi 60 mijë dollarë në javë rrëfen, ka meshkuj që dëshirojn vetëm të flasin, njëri më kërkoi të luajmë me jastëk etj etj…

Eskorta që fiton mbi 60 mijë dollarë në javë rrëfen, ka meshkuj që dëshirojn vetëm të flasin, njëri më kërkoi të luajmë me jastëk etj etj… “Mund t’ju duket e çuditshme, por unë nuk puth kurrë klientët. Jo në çdo sesion ka seks. Ne ofrojmë edhe thjesht shoqëri”, shprehet Destini. Edhe pse nuk puth klientët, ajo është e hapur për të provuar gjëra të reja. “Jam shumë mendjehapur. Dua që të provoj çdo gjë të paktën një herë”, shprehet Destini. Ajo e quan shtëpinë publike si shtëpinë e saj të dytë sepse ajo e lejon të “shijojë jetën” dhe “të krijojë kujtime të bukura”. Hapeni linkun poshtë dhe shikoni fotot ekskluzive të cilat ajo i ndan për fansat.

Post Author: inf