Fshatari tregon arsyen pse patatet u rritën aq shumë, por problemi me të cilin u ballafaqua do ju shokojë…

Fshatari mbjell patate por pasi i shkul nga toka e gjen belaja … Nje fshatar nga fshati Gjinar i Elbasanit kishte mbjellur patate ne token e tij. Dhe gjate rritjes se tyre ai cdo jave i hidhte fekale qe ato te rriteshin sa me shpejt dhe te medha. Pasi afroi koha e vjeljes se patateve, fshatari i gezuar fillon dhe i shkull ato qe ti grumbullobte per stinen e dimrit. Por cudia ndodhi kur nje dite fshatari mori disa patate i skuqi. Pasi i provoi ato kishin nje arome te keqe dhe shije te hidhur nga fekalet qe i kishte hedhur. Por gjithsei pasi patatet dolen me shijen e hidhur dhe aromen e fekaleve, ai doli dhe i shiti ato ne tregun e elbasanit me cmim te lire. Hapeni foton dhe shikoni pamjet.

Post Author: inf