Miss Bum-Bum bën tatuazh të pabesueshëm mbrapa – E çmendur !

Miss Bum-Bum bën tatuazh të pabesueshëm mbrapa – E çmendur ! Bukuroshet nga Brazili dinë gjithmonë të tërheqin vëmendjen. Aq më tepër kur bëhet fjalë për konkurente, madje fituesen e konkursit miss bum-bum, për të pasmet më të bukura. 27-vjeçarja Erika Canela ka tërhequr vëmendjen me tatuazhin që ajo ka bërë në shpinë, poshtë qafës. Ajo ka vendosur të bëjë tatuazh presidentin e zgjedhur të SHBA-së Donald Trump. Arsyeja pse e bëri këtë tatuazh: “Ai është çuditërisht seksi, edhe pse është 70-vjeç”, tha 27-vjeçarja Canela. Klikoni mbi foto dhe shikoni ku e ka bërë !

Post Author: inf