Njihuni me popullin më tradhtar në të gjithë botën! Mbi 56 % e kanë tradhëtuar 1 herë, ku gjenden shqiptarët ?!

Një sondazh i një portali që merret me lidhje jashtëmartesore ka treguar se kush është populli që tradhton më shumë në Europë. “Në 3 vendet e para ka më shumë muze sesa në çdo vend tjetër”, nënvizon themeluesi i portalit “incontri-extraconiugali.com”. Cili është ky vend, 58% e popullsisë së të cilit ka pranuar se ka tradhtuar të paktën një herë partnerin? Ju ftojme tani ta zbuloni më poshtë… Austria – 42% , Mbretëria e Bashkuar – 45%, Belgjika – 46%, Gjermania – 48%, Franca – 49%, Spanja – 53%, Italia – 56%, Norvegjia – 36%, Finlanda – 37%, Danimarka – 39%. Klikoni mbi foto dhe shikoni ku gjindet Shqipëria dhe Kosova !

Post Author: inf