Sala dhe Luli i mbyllin dyert përfundimisht njëri-tjetrit !

Ftohja e Berishës me Bashën filloi në zgjedhjet lokale të vitit 2015 kur Sali Berisha në 12 telefonata i kërkoi Bashës taksativisht: “Ma zhduk ate plehrën Florenc Hoxha”. Basha nuk e konsideroi Dr. Berishën e Hoxha me Xhafën e Lulit vijonin gjobvënien pa mëshirë me miliona.Vetëm një zonjë demokrate i zhvatën 137 .000 € . Prapë Luli nuk e përfilli Sali Berishën, por me 3 prill 2015 Dr. Halim Kosova shkon ne zyrën e Bashes dhe e kërcenon: “Nëse ti nuk pushon monstrën Florenc Hoxha unë tërhiqem nga fushata.” Basha e largoi zyrtarisht, por deri në marrjen e Bashkisë nga Veliaj, ky dhe vjehërri i Bashës ngelën gjobvënës te neveritshëm të qytetarëve. Klikoni mbi foto dhe mësoni detajet !

Post Author: inf