Shenjat e hershme që tregojnë se kanceri po rritet në trupin tuaj! Vini re me kujdes

Kanceri është një sëmundje shumë e fshehtë. Edhe format e zbulimit që konsiderohen të jenë më të mira si për shembull testet dhe kontrollet rutinë nuk janë aq të besueshme. Çdo simptomë e çuditshme që ju të gjeni të dyshimtë dhe të pashpjeguar mund t’ju ndihmojë të zbuloni kancerin në kohë. Këtu, ne po ju paraqesim 20 nga 20 shenjat e hershme të kancerit që nuk duhet të injoroni: Gerhitje dhe shkurtim i frymemarrjes, Dhimbje gjoksi dhe kollë kronike, Ethet periodike dhe infeksionet, Vështirësi gëlltitje, Gjakderdhje që nuk ndalet, Lodhje, Dhimbje legeni dhe barku, Humbja e papritur e peshës, Ndryshimet në thonjtë. Hapeni foton për të lexuar info shtesë.

Post Author: inf