Shqipëria e Rilindur – Në Berat rradhë të mëdha që presin për të blerë buk të ftohta me gjysmë çmimi !

Shqipëria e Rilindur – Në Berat rradhë të mëdha që presin për të blerë buk të ftohta me gjysmë çmimi ! Gazetari Namir Lapardhaja ka postuar një foto të veçantë nga qyteti i tij, Berati. Ai thotë se njerëzit po mbajnë radhë për të blerë bukë të ftohtë me gjysmë çmimi. “Ditë e marrjes së pensioneve pranë zyrave të Postës Shqiptare në Çelepias (Berat). Njerëz në radhë për të marrë me gjysmë çmimi bukë të ftohtë dhe të ngelur,” shkruan ai. Shikoni videon në lidhjen poshtë.

Post Author: inf