Statistika të frikshme – Shqiptarët të fiksuar pas filmave me pullë të kuqe, rekord kliklimesh brenda vitit !

A e dini se çfarë shikojnë më shumë shqiptarët në faqet pornografike? Gjiganti i pornografisë që e filloi aktivitetin në Montreal të Kanadasë në vitin 2007, ka publikuar të dhënat për vitin 2017. “Pornhub” ka publikuar mes të tjerash hartën botërore të preferencave, që tregon se çfarë materiale nga kategoritë e kësaj faqe shikojnë më shumë banorët e çdo shteti. Harta e Shqipërisë është ngjyrosur me lejla, ashtu si e Kosovës. Pra, përdoruesit nga Shqipëria kanë klikuar më shumë video nën kategorinë “MILF”, materialet me skena ku aktoret që performojnë janë femra të grupmoshës 30-50. Hapeni foton poshtë dhe shikoni rezultatet e frikshme – shqiptarët në vendin e parë.

Post Author: inf