Bleona Qereti – Shqiptarët e mi të prapambetur ende nuk kanë parë botën me sy !

Bleona Qereti – Shqiptarët e mi të prapambetur ende nuk kanë parë botën me sy ! Më vjen keq ta them por jemi popull i izoluar që nuk kemi shijuar eksperienca prandaj merremi me thashetheme. Popull i izoluar kemi qenë dhe ende mbetemi. Unë për vete po shijoj jetën dhe po provoj gjithçkaa, kam folur edhe për eksperiencat e mia seksuale dhe intime dhe nuk fsheh asgjë. Po shijoj jetën në maksimum prandaj po ju them, jetoni çdo moment të jetës pasi asgjë nuk kthehet. Reagimin mjaft provokativ e gjeni në foton poshtë.

Post Author: inf