E la burrin vetëm në shtëpi me djalin e vogël dhe vendosi kamera për të ndjekur situatën… Shpërthen në lot kur sheh!

Videoja e një babai me foshnjën e tij është bërë virale në internet. Gruaja e shtëpisë ka lënë vetëm babanë me fëmijën dhe në të njëjtën kohë ka vendosur që t’i filmojë e të shikojë se çfarë bëjnë ata të dy. Në fund të ditës, pasi ka hapur kamerën, ajo ka ngelur me gojën hapur. Babai i ka kushtuar gjithë kohën e tij të lirë vogëlushit, duke mos e lënë asnjë sekondë vetëm. Ata duket se janë miq mjaft të mirë dhe i shoqi është treguar një prind i përkujdesur, duke i shkuar pas qejfit çdo dëshire të vogëlushit. Videoja e mëposhtme flet vet dhe flet shumë. Prandaj mos i gjykoni baballarët e rinj – Hape lidhjen dhe shiko VIDEON ↓

 

Post Author: inf