E pabesueshme – Hidhet nga balona pa parashutë shikoni ku dhe si përfundoi !

E pabesueshme – Hidhet nga balona pa parashutë shikoni ku dhe si përfundoi !  Jemi mesuar të shohim shumë sporte ekstreme nga më të ndryshmet ku shpeshherë rrezikohet edhe jeta dhe reziku është tejet i lartë. Rreziku që ky i ri ka marrë përsipër është nga më të çmendurit që kemi parë ndonjëherë pasi ai vendos të hidhet nga një lartësi tejet e madhe pa parashutë. Vetëm në momentin e fundit atë kanë arritur ta arrijnë parashutistët e tjerë, adrenalina dhe rreziku që ky njeri i jep vetes janë në nivelet e çmendurisë. Hapeni foton dhe shikoni pamjet ekskluzive VIDEO ↓

 

Post Author: inf