Nervozohet ambasadori amerikan – Rama të flas në emrin personal të tij, hetimet do të vazhdojnë askus nuk do të shpëtoj pa llogari…

Nervozohet ambasadori amerikan – Rama të flas në emrin personal të tij, hetimet do të vazhdojnë askus nuk do të shpëtoj pa llogari…Në Shqipëri ambasadori amerikan Donald Lu tha se janë duke shqyrtuar pretendimet që janë ngritur në lidhje me vëllain e Ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj. Komentet e tij erdhën si reagim ndaj deklaratave të djeshme në parlament të kryeministrit Edi Rama sipas të cilit nëse do të kishte patur implikim të ministrit Xhafaj, ambasadori amerikan do të kishte qenë i pari që do të kishte folur. “Kryeministri duhet të flasë në emrin e tij dhe ne do të flasim në emrin tone”, u përgjigj në reagimin e shkurtër ambasadori amerikan. Klikoni mbi foton poshtë dhe lexoni reagimin e ambasadorit.

Post Author: inf