Shqiptarja bamirëse që është pjesë e ushtrisë zvicerane… Krenare që jam shqiptare !

Shqiptarja bamirëse që është pjesë e ushtrisë zvicerane… Ajo është një vajzë nga Kosova që jeton në Zvicër, ndërsa njihet si bamirëse që ndihmon shumë njerëz. Jetmira Avdili ka disa profesione, por mes të tjerash është edhe pjesë e ushtrisë së Zvicrës. Në një intervistë për emisionin ‘n’ZOOM’ shqiptarja nga Kosova ka zbuluar disa detaje nga jeta private duke treguar edhe faktin se ka kryer ushtrinë. Jetmira tregon si i ka lindur dëshira për të bërë bamirësi dhe për të kryer ushtrinë. Intervistën mund ta ndiqni në minutën e 5:40. Ajo tregon se është krenare për prejardhjen. Hapeni lidhjen dhe shikoni pamjet…

Post Author: inf