U sulmua nga qeni i racës Pitbull ndërkohe që ishte live në instagram…

Na ka rastisut te shohim shume situata komike te njerezve te cilet jane live ne instagram. Nje situat ne fillim qesharake por me pas serioze i ka ndodhur nje te reje e cila ishte live ne instagram. Floket e saj teper te gjata kane terhequr vemendjen e nje qeni te nje rrace pit bull i njohur per agrisivitetin. Ne fillim duket sikur ai do te luaje me vajzen dhe te tjeret ne dhome shperthejne ne te qeshura dhe ovacione. Por situata eshte bere serioze kur qeni i ka kapur floket vajzes dhe nuk ja ka leshuar me duke e terhequr fort. Vajza e tmerruar kerkon ndihme dhe uleret por as e zonja e pit bullit nuk ka bere dot gje dhe qeni nuk i eshte bindur. Me pas video eshte shkeputur dhe nuk dihet se kur qenit i eshte mbushur mendja ta lere te lire. Hapeni lidhjen dhe shikoni pamjet.

Post Author: inf