Voglushja nuk i bindet – Veprimi i edukatores ka shkaktuar polemika të shumta… Kujdes kujt ia dorzoni fëmijën !

Në videon e mëposhtme shihet një edukatore që ka vendosur të tallet me nëjrën nga vogëlushet e kopshtit. Ajo i largon të voglës qëllimisht karrigen dhe ajo rrëzohet në tokë. Nga sa shihet kjo ka qenë një mënyrë ndërshkimi pasi vogëlushja nuk e kishte dëgjuar, dhe nuk ishte ulur në karrigen që ajo ia kishte caktuar. Videoja është bërë virale dhe të gjithë ata që e kanë parë kanë mbetur të shokuar me veprimin e edukatores. “Edukatorja duhet të përjashtohet. Edhe nëse keni pasur një ditë të keqe, nuk duhet ta shfryni mllefin tek fëmijët,”- ka komentuar një nënë e nervozuar me veprimin e edukatores. Pamjet e tmerrshme i gjeni në lidhjen e kalter.

Post Author: inf