Xhorxh Bush i rrikthehet vizitës historike – Lajmin për vjedhjen e orës time e nxitën agjentuarat pro-sërbe, nuk kishte asgjë të vërtetë !

Xhorxh Bush i rrikthehet historisë – Lajmin për vjedhjen e orës time e nxitën agjentuarat pro-sërbe, aty nuk kishte asgjë të vërtetë ! Xhorxh Bush me mall ka rrëfyer historinë e vizitës së tij në Shqipëri. Në sytë e tyre reflektonte shpresë, dashuri dhe besim për të ardhmen e jo intriga dhe keqbërja . Tek ata njoha mikpritjen dhe dashurinë për SHBA-të. Ende kujtoj me mall emocionet që përjetova atje dhe fytyrat e pafajshme që më këputën shpirtin. SHBA-të kanë repsekt dhe konsideratë të madhe për shqiptarët dhe kjo është një strategji e pavdekshme politike që do e trashëgojm deri sa bota të ekzistojë. Zoti i bekoftë Shqiptarët, ishin fjalët përshëndetëse. Pamjet dhe fotot që Bush i kujton me mall mund t’i shikoni në lidhjen poshtë.

Post Author: inf