Beteja epike mes qenit dhe ujkut – Lufta e pakompromis që po thyen rekorde VIDEO

Beteja epike mes qenit dhe ujkut – Lufta e pakompromis që po thyen rekorde VIDEO. Lufta ndërmjet ujkut dhe qenit është e njohur qysh moti, si një luftë pa fitues definitiv. Në këtë video shihen disa qenë, pesë nga të cilët luftojnë kundër ujkut, i cili nuk dorëzohet dhe iu shpëton atyre. Megjithatë, qentë në fillim tregohen mjaftë të guximshëm ndaj tij edhe pse ky i fundit me dinakërinë e tij, iu shpëton mbase edhe duke i frikësuar. Thënia se ujku nuk mund të performoj në cirk është e vërtetë – e vetmja egërsirë që nuk mund të zbutet dhe frikësohet. Për ta parë Videon klikoni fillimisht mbi foton poshtë ↓

Post Author: inf