Skandaloze – Alketa ua mëson pyetjet provokative fëmijëve ?! Reagime të ashpra

Fëmijët tashmë kanë një emision ku mund të jenë në rolin e gazetarëve të rinj në emisionin “Ne kurthin e Piter Pan”.

Shumë po flitet në median online dhe rrjete sociale se eshte Alketa dhe produksioni ata qe merren me pyetjet e femijeve, por kjo gje nuk pranohet nga moderatorja, duke thënë se pjesën e pyetjeve e kanë në dorë femijët vetë.

Mirëpo Intv tregon një moment, ku Alketa kapet mat nga kamerat teksa Rudina Dembacaj merrej me Rozana Radin, moderatorja Vejsiu i flet një prej fëmijëve në vesh.

Ajo mundohet të fshihet se po i thotë diçka në vesh, por e kap kamera. Momentin e shihni në videon më poshtë. Apo mos ndoshta ka dashur thjesht t’ja kujtojë? Hmm, nuk i dihet!

Post Author: inf